Flytterengøring → Lad os klare det beskidte arbejde

Det er sikkert som amen i kirken, at flytterengøring altid er på to-do listen, når du skal flytte fra en lejebolig.

Og der er ikke bare tale om en normal søndagsrengøring på 30 minutter.

Du skal virkelig gå alle rum efter i hjørnerne og være grundig. For ellers kan du sagtens risikere, at viceværten gør vrøvl, og at du mister noget af dit depositum. Indtil nu har du brugt masser tid og energi på at pakke alt ned, bære seng og sofa ned ad trappen og ud i flyttebilen. Når alt dette er gjort står du tilbage med ømme muskler, og en kop kaffe i den ene hånd, imens du betrager din lejlighed. Du ved, at kampen langt fra er ovre, da flytterengøringen stadig mangler. Det er blandt derfor, at Udflytningsservice er kommet til verden. 

Vi hjælper dig bl.a. i den sidste fase i udflytningsprocessen, så du kan være sikker på at få dit depositum retur. Ud over det tilbyder vi depositumsgaranti til alle vores kunder, så ligegyldigt hvad, får du dit depositum tilbage – selvølgelig i forhold til de ydelser, vi har udført. 

Rengøring ved fraflytning → Lad os ordne rengøringen

Siden februar 2020, har Udflytningsservice hjulpet lejere i hele landet med at få hele deres depositum tilbage. Vi tilbyder flytterengøring til Aalborg, Aarhus og byerne omrking. Derudover tilbyder vi også flytterengøring til regionhovedstaden og omegn. 

Vi trækker i gummihandskerne, smøger ærmerne op og finder universal rengøringen frem, så din lejebolig bliver funklende ren.

Vi sætter en ære i at gøre rent, så selv den mest nidkære vicevært ikke har noget at sætte på arbejdet.

Flytterengøring København

Udflytningsservice tilbyder flytterengøring i København og byerne omkring. Vi er din trofaste udflytningsservice, som sørger for at din lejebolig i København og omegn bliver overladt helt ren og indflytningsklar til den udljer. Har du brug for en flytterengøring, rykker vi ud med kort varsel og hjælper dig med det kedelige arbejde. 

Flytterengøring Århus

Bor du i en lejebolig i Århus, kan vi med glæde fortælle dig at Udflytningsservice nu har åbnet op for vi ydelser tæt på dig. Vi står klar til at rykke ind og rengøre din lejebolig, så du ikke skal stå med det hårde rengøringsprojekt midt i den kaotiske flyttetid.

Rengøring, gulve og malerarbejde - Vi klarer det hele

Du skal huske, at flytterengøring kun er en af de 4 vigtige elementer i forbindelse med din udflytning. 

Mellemslibning af gulvene samt malerarbejde er også nogenlunde faste indslag i enhver fraflytning af en lejlighed.

Udflytningsservice tilbyder altid en pakkeløsning, hvor vi står for det hele, men vi tilbyder også vores service enkeltvis: 

     ✓ Vi gør rent. Vi kommer ud i alle hjørnerne, og gør det beskidte rent igen. 

     ✓ Vi sliber og lakerer dine gulve. Med mange års erfaring i branchen kan vores gulvmand ordne alle gulvtyper til perfektion.

     ✓ Vi maler. Vi spartler, sliber og maler professionelt.

Vi giver depositumsgaranti → Du får dit depositum retur

Vi lægger både stor energi og stor ære i vores produkt. Og derfor er vi ikke bange for at stå på mål for vores arbejde.

Og derfor giver vi depositumsgaranti til alle vores kunder.

Det betyder kort og godt, at vi kompenserer dig fuldt, hvis du bliver trukket i depositum, når du overdrager lejligheden i sidste ende. Hvis du er lejer og skal bruge flytterengøring i Aalborg, Aarhus eller købehavnsområdet, så tag fat i os allerede i dag!