Vi klarer det hele

Vi maler, sliber og lakerer gulve samt rengør lejeboliger

Vi har prøvet det før! Så vi ved hvad udlejer gerne vil have, og hvad der skal til for at du kan vide dig sikker på at få dit fulde depositum tilbage når du skal fraflytte din lejlighed. Ring gerne til os inden du kontakter udlejer, da der er mange ting man skal være bevidst omkring inden man fraflytter sin lejebolig. 

Vi tilbyder

Komplet rengøring

Vi har erfarne og super dygtige rengøringspersonel, der ved hvad udlejer bemærker og stiller af krav.

Derfor sørger vi for at give din lejebolig en komplet rengøring, så du er sikker på ikke at få en efterregning fra udlejer!

Gulvslibning & lakering

Vores gulvmand Simon, har over 12 års erfaring med gulvafslibning samt vedligeholdelse. Det betyder du ved at der kommer fagfolk op i din lejebolig, som er perfektionistiske og sørger for at din lejlighed fremstår præcis som udlejer gerne vil have det.

Igen, dette betyder du kan vide dig sikker på at få dit fulde depositum tilbage!

Der er oftest specielle krav til malingen

Udlejer kan stille specielle krav til hvilken type maling der skal bruges, det ved vi alt om! Derfor er det vigtigt at man sætter sig ind i tingene, og får brugt den rette type maling, samt fagfolk der kan male til de krav, som udlejer stiller. Alt dette, for at du er garanteret at få dit fulde depositum tilbage!